mandag den 31. marts 2014

Søstrene Grenes univers


I sidste uge havde jeg fornøjelsen af at blive inviteret ind i Søstrene Grenes univers til en hyggelig og inspirerende aften, hvor vi blev introduceret til den nye bolig- og interiørlinie med lækre sofaborde, æsker og kasser af balsatræ, fine lysestager og skønne kobberskåle - et sandt mekka af pasteller, neon, dyreprint, kork, kobber og træ.

Eventyret om Søstrene Grene startede tilbage i 1973, og du kan læse mere om selve historien her. Anja med bloggen White Wall Gallery fortalte om produktudvikling og design hos Søstrene Grene. Det var meget interessant at høre om processen; om hvordan SG's produkter nøje er udvalgt og tilpasset, så slutproduktet er deres helt eget design. 

En af aftenens helt store nyheder var de populære borde - og til dem der ikke var hurtige (nok) kommer de igen i løbet af foråret... De er en del af SG's strategi om større ting til boligen. Personligt var jeg helt vild med de geometriske lysestager i sort, hvid og natur. De fungerer både alene og samlet - og der er allerede flyttet en lille flok ind hjemme hos mig.

Tusind tak til Søstrene Grene for en fantastisk aften og tak for dejligt selskab til alle de dejlige blogdamer - både nye som velkendte ansigter :)

lørdag den 29. marts 2014

En perfekt lørdag


I dag har vi været på tur, spist medbragte madpakker og nydt det skønne forårsvejr. Vi sluttede dagen af på bedste vis med bålgrill i haven, ristede hotdogs og skumfiduser. Opskriften på en perfekt lørdag i familiens tegn, hvor vi bare har hygget, slappet af og været sammen...

fredag den 28. marts 2014

Ugen i glimt


Ugen har budt på lidt af en rutsjebanetur på det personlige plan, og dem der kender mig, ved at jeg hader rutsjebaner (jeg er den der holder tasker og passer klapvogne), men her er lidt glimt af, hvad der ellers har fyldt i det lille hjem i den forgange uge:

# En farvestrålende buket tulipaner fra weekendens brunchgæster har pyntet det meste af ugen. 

# Karla har leget dyrelæge med masking tape. Elsker hendes kreative og finurlige påfund - er især vild med den stakkels zebra, hestens hale og selvfølgelig giraffens lange hals...

# Jeg har forkælet mig selv med prikker fra Zara. Fordi jeg fortjener det - og mangler en skjorte efter en grovsortering af min garderobe inspireret af Trine Lykke med bloggen  den lille recessionista .

# Endnu en Karla kreativitet på gulvet. Bemærk hvordan hun har klaret hjørnet; om jeg er stolt - og jeg har faktisk ikke nænnet at tage den af endnu...

# Har shoppet shorts og fine tees til Karla - også fra Zara - så hun kan gå sommeren i møde iklædt rosa nuancer.

# Påskeliljer fra haven og dagdrømmeri om nye projekter til hjemmet (til stor frustration for min kære mand). Kan bestemt anbefale bogen, som er en gave fra en helt særlig ven.

torsdag den 27. marts 2014

Endnu en Lulukjole


Så fik jeg færdiggjort endnu en Lulu kjole, denne gang en stribet maritim sag til Karla. Syntes det er en fantastisk model, da den passer perfekt til hverdag; til at lege og hoppe i, hvilket er et must for Karlas vedkommende. Jeg har nemlig en tendens til at sy ting til 'pænt brug', så det er dejligt at få suppleret med en god hverdagskjole til vuggeren.  Modellen er super nem og fungerer til både små og store piger, og jeg har tidligere lavet en tilsvarende til Bonus.

onsdag den 26. marts 2014

Norlie give away


Som den trofaste læser ved er jeg ret glad for Norlie, og for nogle uger siden havde jeg fornøjelsen af at hoste et homeparty, hvor jeg forelskede mig i de lækre glimmerstyles til både mor og datter.

Som nogle (i hvert fald hvis man er på instagram) ved så er det #glimmeronsdag i dag, og i den anledning har jeg fornøjelsen af - i samarbejde med Norlie - at skyde denne lækre glimmer-give-away i gang, hvor du frit vælge mellem henholdsvis dame Silver Knit Cardigan, pige Silver Knit Cardigan, eller baby Silver Knit Slipover

For at deltage skal du gøre følgende:
Skriv i kommentarfeltet herunder, hvem du gerne vil forkæle med en glimmerstyle, og gå ind på Norlies hjemmeside og kopier linket til den style du gerne vil vinde. 
Herudover skal du følge Norlie på facebook og på instagram.

Hvis du har lyst til at følge mig på bloglovin og/eller instagram vil det være dejligt, men dette er dog ikke et krav...

Jeg trækker vinderen næste onsdag den 2.4 kl.21.

torsdag den 20. marts 2014

Pink touch

 
Jeg var ret sen til at hoppe på IG bølgen, men må indrømme (selvom jeg ikke er meget for det) at det er et inspirerende medie, med masser af øjeguf og god karma. Et lille udpluk at mine seneste billeder på instagram med et touch af pink. Hvis du ikke allerede følger mig, kan det gøres lige her.

onsdag den 19. marts 2014

Norlie nyheder


I sidste uge havde jeg fornøjelsen af at hoste endnu et homeparty. Jeg havde nemlig inviteret en masse dejlige mennesker samt søde Christina, som fremviste den nye kollektion fra Norlie. Det var en aften med asti, kage og dejligt selskab af både nye og kendte ansigter - og ikke mindst fint og inspirerende tøj til de små. Kollektionen bød på fine pasteller, spændende prints, lækre Liberty kvaliteter samt de klassiske Norlie pointelle t-shirts og cardigans.

Webshoppen åbner for salg i dag den 19.3, hvor du kan købe kollektionen online, men du skal næsten ikke snyde dig selv for et besøg af en af Norlies dygtige konsulenter, som du kan finde lige her - samt en unik mulighed for at mærke de lækre kvaliteter og klassiske bløde strik. 


 
Lækre styles i Liberty

Lækker termojakke til både drenge og piger

Fine cardicans til kvinder i glimmer og en fræk lime


Den skarpe læser kan også ane stativerne fra Black Swan i baggrunden - jeg havde nemlig ved samme lejlighed inviteret Amira (igen), for både hun og kollektionen kan sagtens tåle en gentagelse, og jeg måtte da også klikke mig den lækre Dante tunika hjem.

mandag den 17. marts 2014

Reimas jubilæumskollektion


For et par uger siden, før solen for alvor begyndte at titte frem, trodsede vi det våde forårsvejr og tog på cykeltur omkring den nærved liggende mose. Det var forholdsvis koldt, men Karla var i hopla og løb omkring. Jeg sætter stor pris på den slag gratis glæder, hvor vi som familie er sammen, og ikke mindst får frisk luft og røde kinder. 

Karla fik indviet sin fine nye overgangsflyverdragt Vacalis fra Reima i den flotteste røde farve. Den er produceret i anledningen af Reimas 70 års jubilæum og oser af retro. Faktisk minder snittet mig lidt om min egen barndom, så det er ren nostalgi. Flyverdragten er rummelig, så Karla kunne bedre løbe omkring end i den vatterede vinterflyverdragt, som vi netop har pakket væk.

Fordelen ved denne flyverdragt er at den har et aftageligt quiltet foer, som kan fjernes når det bliver lunere i vejret. Den er derfor perfekt her i det tidlige forår, hvor det stadig er koldt om morgenen, og kan bruges helt hen i efteråret - indtil det er tid til at finde vintertøjet frem. Modsat almindeligt termotøj, som mange bruger som overgangstøj, er flyverdragten både vind- og vandtæt - hvilket vi for alvor får brug for, når Karla om ikke så længe starter i børnehave. De har nemlig en turnusordning, hvor de enkelte stuer på skift fungerer som udflytter/skovbørnehave i en 3 ugers periode - og jeg forventer mig at få en godt beskidt Karla hjem, som gerne skulle være både varm og tør hele dagen. 

Den er en del af en kollektion bestående af flyverdragt, bukser og jakke; alle med aftageligt quiltet foer, store lommer og reflekser. De fås alle desuden i en flot navy, en fræk gul og en diskret grå.
Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne - og Karlas.

lørdag den 15. marts 2014

Tanker i solen


De sidste par dage har jeg nydt solens stråler. I min stue, i haven, og generelt bare nydt. Det er virkelig utroligt hvad en blå himmel og varme solstrejf kan gøre for ens velbefindende - jeg er i hvert fald blevet i mærkbart bedre humør. Ikke at jeg før var i dårligt humør, jeg har bare haft en svær tid, da ikke alt er så lyst og rosenrødt som der til tider gives udtryk for; både her og på andre blogs. 

Der er mange ting, der skal spille sammen i en småbørnsfamilie; hverdag, fuldtids job, indkøb, madlavning, hente/bringe, lektier, rengøring, oprydning - you name it. Faktisk er det drønhamrendepissehårdt (pardon my french) nogle gange, og når dette så krydres med en familiekonstellation, der ikke er den goe' gamle klassiske som de fleste af os er opvokset i - ja, så er det bestemt ikke lettere...

Jeg har tidligere skrevet om vores sammenbragte familie, og bevares det er bestemt en af de bedre (sammenlignet med hvad jeg ellers hører og læser), men det ændrer ikke på at det ER svært. Og tabubelagt. Men det er en helt anden snak, der blandt andet blev taget op i en artikel i Information for nylig. Der er meget og mange der skal tages hensyn til, og det kræver energi og overskud - noget jeg her på det sidste ikke har haft meget af, grundet jobmæssige spekulationer. Så pt gør jeg hvad jeg kan, og jeg gør det så godt jeg kan - og ikke mindst prøver jeg på at overbevise mig selv om at det er godt nok!!

Som sagt, lidt sol gør underværker - og jeg syntes det går godt. Bedre. Og jeg prøver at få tingene til at spille. Så godt jeg kan. Kan man (forlange) mere...?

mandag den 10. marts 2014

På mit natbord


Er gamle og nye favoritter - og noget der står mit hjerte meget nær;

...min nye shimmerblush fra MAC, som er en fødselsdagsgave fra en kær veninde. Den skal nok blive min nye bedste ven sammen med min yndlingslak fra Chanel i farven Orange Fizz. Et perfekt makkerpar i forårssolen. 

...mine yndlingsøreringe fra Carré, som er en årsgave fra min søde kæreste. Han er faktisk ret god til det med gaver - og jeg glæder mig til vores kæresteweekend, som han forkælede mig med på min fødselsdag.

...min split-ends serum fra Garnier, som giver glans til mine trætte hårspidser.

...nye produkter fra Dennis Knudsen - ikke til håret, men nye lækkerheder til krop og ansigt. Jeg er især vild med renseservietterne Facial Cleansing Wipes, som er nemme og praktiske i en travl hverdag. Peel Off masken normaliserer talgproduktionen og virker sammentrækkende på porerne - to ting, min midt i 30'errne hud desværre stadig har brug for. Den er blevet testet, men vil spare jer for synet - blot konstatere, at den er nem at tage af efterfølgende, og sammen med 'andet led' i serien; After Mask Treatment fugter min vintertrætte ansigtshud.

Face&Body serien er selvfølgelig uden parfume og parabener. Den er lavet eksklusivt til Føtex, som denne uge har et introtilbud, hvor du sparer 25% - det er da værd at tage med.

Jeg har modtaget Dennis Knudsen produkterne for at anmelde og teste dem

fredag den 7. marts 2014

Forårsfin


Forårsfine Karla på havevandring iført sin lækre FUB nederdel og den smarte Alfa softshell i denimlook med reflekser og neondetaljer, som vi tester for Name It - og så selvfølgelig hendes nye paraply, der næst efter en ny dukke toppede som dagens bedste fødselsdagsgave. 

Shoftshellen er en del af Name Its forårs sortiment, og den er både vand- og vindtæt, så vi ser frem til en forårsdag med regnvejr... Den har det blødeste fleecefoer, så hun kunne sagtens holde varmen, og vi kunne egentlig også have taget den aftagelige hætte af - men hun ville så gerne have den på...

torsdag den 6. marts 2014

Fastelavn: En smuk svane


Som lovet er her flere billeder af det smukke svanekostume, jeg fik fremtryllet til Bonus til fastelavn. Det er lavet efter Lines anvisninger og mønster, og består i alt sin enkelthed af to vinger påsat utallige 'fjer' i forskellige hvide nuancer. Det er virkelig svært at gengive de fine strukturer, men det er netop forskelligheden i stofferne, der gør vingerne 'levende'. Ideen med hårbøjlen er min egen og kom til verden i en sen nattetime... Behøver jeg at nævne, at Bonus elsker den?!

Så jeg fik virkelig gjort min 'jeg-skal-ikke-sy-fastelavnskostumer-i-år' til skamme, snarere tværtimod; nu håber jeg at en af pigerne vil være noget inden for fugleverdenen til fastelavn næste år, så længe det har vinger. Karla har dog allerede besluttet at hun skal være klovn - aner ikke hvordan jeg skal kringle den...

onsdag den 5. marts 2014

Min store lille pige


Tænk engang, 3 år! Jeg kan slet ikke forstå hvor tiden er blevet af... Min lille pige på knap 3000g, som ville ud og opleve verden før tid, er pludselig blevet en stor og skøn pige på 3 år! Jeg er fyldt til randen af kærlighed og stolthed over alt det hun kan og har lært på de få år. 

Hun snakker og snakker, og beretter om hvad hun laver i vuggestuen - hun er også helt med på når farmand laver fis med hende. Generelt er hun bare en glad pige med krudt i rø..., og så er hun i besiddelse af et temperament af en anden verden - men det er en anden snak. Hun er oven i købet i stand til at navigere i det at have en storesøster som hun kun ser noget af tiden - selvom det ikke er nemt når man kun er 3 år. Jeg lider med hende og føler hendes smerte når storesøster ikke er her.

Hun er blevet fejret af flere omgange; i weekenden med familien fra Jylland, i går på selve dagen med vores egen lille familie inklusive Karlas reservebedste Lis, og om formiddagen med besøg af vuggestuen. Så det var en meget træt fødselsdagspige, der blev puttet i aftes. Så stor og så alligevel min lille pige.